Hi, it looks like you're in The Netherlands!

You do know we have a Dutch website, right?

  • English
    • Dutch

Vacature Stagiair(e) Online Marketing & E-Commerce

By Royal Coster Diamonds

The oldest diamond polishing factory in the world. Famous for the repolishing the Koh-I-Noor, its many famous visitors & the Royal 201!

July 26, 2021

Volg jij een HBO opleiding op het gebied marketing, communicatie of iets gerelateerds, vind je sociale media interessant en wil je ervaring opdoen in de praktijk? Lees dan snel verder!

Over de organisatie

Royal Coster Diamonds is de oudste diamantslijperij ter wereld en gevestigd in hartje Amsterdam, aan het Museumplein. Bij ons staat het ambacht van het diamantslijpen nog echt centraal. Hierdoor is Royal Coster dé toonaangevende speler op het gebied van losse diamanten en diamanten sieraden in het luxe segment. Voor onze marketing afdeling zijn wij per direct opzoek naar iemand om het team te versterken.

Duur: 4 – 6 maanden
Opleidingsniveauderdejaars wo of hbo, eventueel geschikt voor afstudeeronderzoek
Studierichting: marketing of communicatie, maar studenten journalistiek, media, bedrijfskunde, sales, organisatiekunde en studies met vergelijkbare richtingen zijn ook welkom om te reageren.

Jij bent:

– Een gedreven student: bij voorkeur hbo derde- of vierdejaars of wo derdejaars.
– Bekend met social media: je hebt feeling met Instagram, Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter e.d.
– Goed in schrijven: jij schudt de nieuwste SEO-waardige teksten zo uit je mouw
– Een e-commerce guru: je analyseert en evalueert webshop activiteiten en draagt verbeteringen aan
– Een harde werker: je kijkt of vraagt waar nog werk ligt en dat pak je op.
– Zelfstandig: wanneer je ergens niet direct uitkomt, zoek je eerst zelf naar de oplossing.
– Proactief: als je echt vastloopt, maak je dat kenbaar. We helpen je graag.
– Flexibel: over 15 minuten een onverwachtse vergadering? Jij hebt je spullen al klaar.
– Gestructureerd: je weet wat er van je verwacht wordt en aan het eind van de week is het af.
– Woonachtig in Amsterdam: of binnen een straal van 30 km.
– Vier tot zes maanden beschikbaar

Jij hebt:

– Ervaring met onderzoek: je hebt in je opleiding geleerd om gestructureerd (semi-)zelfstandig een onderzoek op te zetten, uit te voeren en de resultaten tot een hapklaar advies te verwerken.
– Enige ervaring met marketing: vanuit je opleiding of de praktijk.
– Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels: Je begeleiding is in het Nederlands. Maar de voertaal op de werkvloer is Engels en je onderzoek zal ook (deels) in het Engels zijn.
– Affiniteit met online marketing: je krijgt training, maar enige kennis is een pré.
– Affiniteit met luxeproducten: ervaring met diamanten, sieraden en high-end horloges is niet nodig, maar interesse hierin helpt wel.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Royal Coster Diamonds, draai je mee in alle facetten van de online marketing. Hier staan drie onderdelen centraal:

  1. Onderzoek: je doet (onder begeleiding) onderzoek naar een specifiek onderdeel van onze online marketing. Dit verwerk je tot een uitvoerbaar advies.
  2. Theorie & leren: je leert hoe een bedrijf online marketing optimaal op kan zetten. Je inleven in de doelgroep en deze enthousiasmeren met korte pakkende teksten is hierbij cruciaal. De basis zal waarschijnlijk in je opleiding al aan bod zijn gekomen, de toepassing leer je bij ons.
  3. Praktijk & aan de slag: een deel van je stage ben je praktisch bezig. Je maakt en plaatst de content voor de verschillende kanalen en houdt bij hoe de doelgroep hierop reageert.

Daarnaast kan je meedraaien in projectteams gericht om de online en/of offline klantervaring te verbeteren. Je gaat hierbij helpen een grote digitaliseringsslag te maken.

Wij bieden een:

– Leerzame en uitdagende stage.
– Marktconforme stagevergoeding
– Internationale en dynamische omgeving waarin je allround meedraait met de marketing.
– Mooie aanvulling op je CV.

Solliciteer nu

Interesse in deze vacature? Mail dan jouw motivatiebrief en cv (bij voorkeur met foto) naar [email protected] o.v.v. “sollicitatie vacature stagiair sociale media & marketing” t.a.v. Janette van der Valk.

Other recommended articles

See all