Hi, it looks like you're in The Netherlands!

You do know we have a Dutch website, right?

  • Nederlands
    • Engels

Koninklijke Kortingsweken

Juwelen met een royale korting

Om 2020 goed af te sluiten en 2021 in te luiden hebben wij van 1 november t/m 31 januari de Koninklijke Kortingsweken. Tijdens deze weken ontvangt u maarliefst 35% korting op al onze diamanten juwelen. Daarnaast geven wij 15% extra korting op onze Last Chance Collectie met een maximum tot 50%. Bovendien ontvangt u tot 30% korting op merkjuwelen en merkhorloges. Hier vindt u vast een voorproefje van producten waarop korting van 35% geldt.

De Sprankelende Set “Young Love”

Juwelensets

#4050058

€1706

€2625

-35%
De Sprankelende Set “Perfect Pair”

Juwelensets

#4060013

€3708

€5704

-35%
Contact met een diamantconsulent

With 20.000 products in stock, our diamond consultants help you to find the perfect piece.

Miriam Ring Groot

Diamanten Verlovingsringen

#1206421

€1811

€2507

-28%
Miriam Oorbellen Groot

Diamanten Ringen

#1770431

€1813

€2510

-28%
Miriam Hanger Groot

Diamanten Kettingen

#2250356

€977

€1352

-28%
Miriam Ring Klein

Diamanten Verlovingsringen

#1280000

€993

€1375

-28%
Miriam Oorbellen Klein

Diamanten Oorbellen

#1780000

€1308

€1800

-27%
Miriam Hanger Klein

Diamanten Kettingen

#2280000

€650

€899

-28%

Om 2020 goed af te sluiten en 2021 in te luiden hebben wij van 1 november t/m 31 januari de Koninklijke Kortingsweken. Tijdens deze weken ontvangt u maarliefst 35% korting op al onze diamanten juwelen. Daarnaast geven wij 15% extra korting op onze Last Chance Collectie met een maximum tot 50%. Bovendien ontvangt u tot 30% korting op merkjuwelen en merkhorloges. Hier vindt u vast een voorproefje van producten waarop korting van 35% geldt.