Contact a diamond consultant

Contact
a diamond consultant

Our award winning diamond consultants help you select the best diamond jewellery for any budget.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blog

Vacature Stagiair Marketing

January 8, 2018/ BY Alina

Volg jij een hbo- of wo-opleiding op het gebied marketing, communicatie of iets vergelijkbaars en wil je ervaring opdoen in de praktijk? Solliciteer dan naar de vacature stagiair marketing bij Royal Coster Diamonds:

 

Duur:                                    6 maanden (start bij voorkeur per 1 februari of 1 maart); 32 – 40 uur per week
Opleidingsniveau:         derdejaars WO of HBO, eventueel geschikt voor bachelor-afstudeerder
Studierichting:                marketing of communicatie, maar studenten journalistiek, media,  bedrijfskunde, sales, organisatiekunde en studies met vergelijkbare richtingen  zijn ook welkom om te reageren.

Over onze organisatie

Royal Coster Diamonds is de oudste diamantslijperij ter wereld en gevestigd in hartje Amsterdam, aan het Museumplein. Bij ons staat het ambacht van het diamantslijpen nog echt centraal. Hierdoor zijn we dé toonaangevende speler op het gebied van losse diamanten en diamanten sieraden in het luxe segment. Wij verkopen alleen het beste van het beste. Klanten van over de hele wereld, waaronder royals en celebrities, komen speciaal naar Amsterdam om bij ons de mooiste diamanten van de beste kwaliteit te kopen. Nu is de tijd aangebroken om de online markt internationaal te veroveren en onze online zichtbaarheid te vergroten. Hierbij hebben wij jou nodig!

Jij bent:

 • Een gedreven hbo- of wo-student: hbo derde- of vierdejaars, wo derdejaars.
 • Op zoek naar een stage in het luxe-segment
 • Onderzoekend
 • Een schrijftalent: pakkende teksten schud jij zo uit je mouw.
 • Een harde werker: urenlang duimendraaiend naar het plafond staren is niet aan jou besteed. Je kijkt of vraagt waar nog werk ligt en dat pak je op.
 • Zelfstandig: wanneer je ergens niet direct uitkomt, zoek je eerst zelf naar de oplossing.
 • Proactief: maar als je ergens echt niet uit kunt komen, maak je dat kenbaar.
 • Flexibel: over 15 minuten een onverwachtse vergadering? Voor jou is dat geen probleem.
 • Gestructureerd: je weet wat er van je verwacht wordt en aan het eind van de week is het af.
 • Woonachtig in Amsterdam of binnen een straal van 30 km
 • Zes maanden beschikbaar

Jij hebt:

 • Ervaring met onderzoek: je hebt geleerd om gestructureerd (semi-)zelfstandig een onderzoek op te zetten, uit te voeren en de resultaten tot een hapklaar advies te verwerken.
 • Enige ervaring met marketing. Vanuit je opleiding of de praktijk.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je begeleiding is in het Nederlands, maar de voertaal in het bedrijf zelf is Engels en je onderzoek zal ook (deels) in het Engels zijn.
 • Affiniteit met luxeproducten: ervaring met diamanten, sieraden en high-end horloges is niet nodig, maar interesse hierin wel.
 • Ervaring met WordPress is een pré.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij Royal Coster Diamonds, draai je mee in alle facetten van de (online) marketing. Hier staan drie onderdelen centraal:

1. Onderzoek: je doet (onder begeleiding) onderzoek naar een specifiek onderdeel van onze online marketing. Dit verwerk je tot een uitvoerbaar advies m.b.t. vindbaarheid.

2. Theorie & leren: je leert over de ins- en outs van (online) marketing. Naderhand ben je bekend met SEO, SEA en SEM. Je leert je in te leven in de doelgroep en deze op de juiste manier aan te spreken. De basis zal waarschijnlijk in je opleiding al aan bod zijn gekomen, de toepassing leer je hier.

3. Praktijk & aan de slag: een deel van je stage ben je praktisch bezig. Zo schrijf je bijvoorbeeld een vooraf bekend aantal productbeschrijvingen per week voor de mooiste en meest waardevolle diamanten sieraden. Hierin maak je gebruik van je kennis die je hebt opgedaan uit deel 2. Daarnaast kan je gaan meedraaien in projectteams die erop zijn gericht om de online en/of offline klantervaring te verbeteren.

Wij bieden:

Een leerzame en uitdagende stage inclusief stagevergoeding. Je draait allround mee met de marketing in een internationale en dynamische omgeving. Een succesvol afgeronde stage bij Royal Coster is een absoluut pluspunt op je (latere) cv.

Solliciteer nu

Interesse in deze vacature? Mail dan jouw motivatiebrief en cv (bij voorkeur met foto) naar pz@costerdiamonds.com o.v.v. “sollicitatie vacature stagiair marketing” t.a.v. De heer Sergio Mania en mevrouw Alina van der Meulen.

No comments

Royal Coster Diamonds